Etnovator Call Erhverv Samarbejdsabonnement  – Den hurtigste vej til bedre performance

Call Erhverv Samarbejdsabonnement er et professionelt beredskab, som hjælper virksomhedens ledere, HR business partners og HR-ansatte med hurtigt og effektivt at tage hånd om begyndende samarbejdsudfordringer.

Gode relationer på arbejdspladsen højner tillid og følelsen af psykisk sikkerhed – elementer, som forskningen har påvist højner performance. Derfor er en tidlig indsats den hurtigste vej til bedre performance.

Med et samarbejdsabonnement har I ubegrænset adgang til anonym telefonisk rådgivning og sparring alle hverdage året rundt.

Læs mere om betingelser her
ETNOVATOR-ABONNEMENTSVILKÅR-Samarbejdsabonnement-Erhverv-Call-2018

Pris eksempel 1: 25 ansatte / 1000 kr. pr. medarbejder om året for et abonnement + moms

Pris eksempel 2: 3000 ansatte / 50 kr. pr. medarbejder om året for et abonnement + moms

Beregn prisen for et års abonnement ex. moms for jeres virksomhed med denne formel:

Antal fuldtidsansatte x 46,2185 + 11344,5375

”Business Case”
Et Call Erhverv Samarbejds-
abonnement er billigere end:

En afskedigelse eller opsigelse
En sygemelding
Faldende performance

Få et tilbud på et Call Erhverv
Samarbejdsabonnement på
+ 45 30286448

I FÅR:

UBEGRÆNSET OG ANONYM SPARRING OG RÅDGIVNING TIL LEDERE, HR BUSINESS PARTNERS & HR ANSATTE

Med et Call Erhverv Samarbejdsabonnement sidder vi på sidelinjen og guider jeres ledere, HR Business Partners og HR ansatte godt i gennem samarbejds-
udfordringen indtil den er løst professionelt. Det betyder, at I kan tage hånd om udfordringer, så snart de opstår.

Vi hjælper jer med at få overblik over situationen, afklare hvilket resultat, I gerne vil opnå og hvordan I opnår det ønskede resultat. Og der er ingen begrænsninger på, hvor ofte I kan ringe med den samme problemstilling.

25 % RABAT PÅ ALLE ETNOVATORs YDELSER

Har I et Call Erhverv Samarbejdsabonnement får I 25 % rabat på alle vores øvrige ydelser som kurser, lederudvikling, mægling og foredrag. Fordelen for jer er, at vi allerede kender jer og jeres organisation.

BESPARELSER PÅ KURSUSBUDGETTET

Med vores sparring og rådgivning lærer I undervejs. I kan derfor spare penge på kursusbudgettet.

EMPLOYER BRANDING

Med Etnovator Call Erhverv Samarbejdsabonnement har I som virksomhed et vigtigt redskab til at tiltrække og fastholde både medarbejdere og ledere. Når I tegner et abonnement, tilsendes I efter ønske et logo til fri afbenyttelse på virksomhedens hjemmesider, i jobannoncer med videre.

ET STRATEGISK HR VÆRKTØJ – EN STRATEGISK HR SAMARBEJDSPARTNER

Vi logger anonymt alle samtaler vi har i løbet af et år med virksomhedens ledere og HR ansatte. Som en tilkøbsydelse udarbejder vi en halv- eller helårs rapport til HR, som fortæller om de udfordringer, vi har hjulpet virksomhedens ledere og HR ansatte med at løse. Dermed sikrer I, at vigtig viden ikke går tabt. Vigtig viden, der kan bruges strategisk til at indikere kommende indsatsområder, kompetence-
udvikling med mere. På denne måde er vi ikke en erstatning, men et supplement til HR. En strategisk HR samarbejdspartner.

INNOVATION OG UDVIDET HR NETVÆRK

Vi indbyder årligt HR direktører og HR chefer til et fremtidsmøde. Hvilke udfordringer ser I og vi i fremtiden for HR og for virksomhederne? Hvordan skræddersyr vi bedst løsninger, der har fremtiden i sigte? Vi lærer og udfordrer hinanden og vi inviterer også kapaciteter ind udefra, der kan inspirere og udfordre.