Etnovator Call Erhverv Samarbejdsabonnement  – godt samarbejde gennem tidlig indsats

Etnovator Call Erhverv Samarbejdsabonnement® er et professionelt beredskab, som giver virksomhedens ledere og HR-ansatte ubegrænset telefonisk sparring og rådgivning om samarbejdsudfordringer alle hverdage året rundt mellem klokken 9 og 16.

 

Virksomhedens fordele:

Anonym sparring og rådgivning til ledere og HR ansatte

Samarbejdsvanskeligheder står lavt på lederens ønskeliste. Selv om det er lederens ansvar at håndtere samarbejdsvanskeligheder, får ledere ofte ikke grebet ind i tide. Det kan handle om, at lederens kompetencer, mod og indsigt kommer til kort i samarbejdsvanskeligheder. Det kan også opleves som et tab af ansigt for lederen at skulle inddrage HR i sin tvivl om, hvordan en samarbejdsudfordring bedst håndteres. Med et Etnovator Call Erhverv Samarbejdsabonnement kan lederen få anonym og professionel sparring og rådgivning. Dette sikrer en tidlig og effektiv indsats inden samarbejdsvanskeligheder udvikler sig til f.eks. konflikter, mobning, opsigelser og fyringer.

Ubegrænset sparring og rådgivning hele vejen

Ledere og HR ansatte kan med et Etnovator Call Erhverv Samarbejdsabonnement få ubegrænset sparring og rådgivning. Det betyder, at vi sidder på sidelinjen og guider lederen godt i gennem håndteringen af samarbejdsudfordringen indtil den er løst professionelt i hensyn til både medarbejder og virksomhed.

Strategisk HR værktøj – strategisk HR samarbejdspartner

Tilstanden af de sociale relationer på en arbejdsplads er en klar indikator på balancer og ubalancer i en virksomhed. Vi logger anonymt alle samtaler vi har i løbet af et år med virksomhedens ledere og HR ansatte. Som en tilkøbsydelse udarbejder vi en halv- eller helårs rapport til HR, som fortæller om de udfordringer, vi har hjulpet virksomhedens ledere og HR ansatte med at løse. Dermed sikrer I, at vigtig viden ikke går tabt. Vigtig viden, der kan bruges strategisk til at indikere kommende indsatsområder, kompetenceudvikling med mere. På denne måde er vi ikke en erstatning, men et supplement til HR. En strategisk HR samarbejdspartner.

Employer branding

Næst efter jobbets indhold er det dårlig ledelse, der får dygtige medarbejdere til at sige op. Med et Etnovator Call Erhverv Samarbejdsabonnement har I som virksomhed et vigtigt redskab til at tiltrække og fastholde både medarbejdere og ledere. Når I tegner et abonnement, tilsendes I efter ønske et logo til fri afbenyttelse på virksomhedens hjemmesider, i jobannoncer mv.

Læs mere om betingelser her

 

 

Abonnementsmodellen gør det muligt at tilbyde Etnovator Call Erhverv Samarbejdsabonnement til en fornuftig pris.

Pris eksempel 1: 25 ansatte / 1000 kr. pr. medarbejder om året for et abonnement + moms

Pris eksempel 2: 3000 ansatte / 50 kr. pr. medarbejder om året for et abonnement + moms

 

Kontakt os på 30286448 og få et tilbud på et Etnovator Call Erhverv Samarbejdsabonnement