Keynotes

Etnovator taler om ledelse, organisationer, relationer og videnskab. De betragtninger og perspektiver, I hører her, hører I ikke andre steder.

Forvent ikke at blive ikke strøget over håret. Men forvent at jeres organisation, jeres grundforståelser og jeres tilgange til ledelse og mennesker med garanti bliver udfordret og flyttet.

Etnovator taler for store og små forsamlinger fra alt mellem 30-90 minutter. Faste keynotes er:

32794072843_791654d3b2_n

Meget stor tak for et yderst inspirerende og engageret oplæg idag! Som du kunne høre og mærke, var det et emne og nogle overvejelser, som satte gang i tankerne. Og indimellem provokerede – på den gode måde!

Karin Garre

VL42

Metarefleksivitet i ledelse.

Organisationer er afhængige af, at ledere træffer velovervejede beslutninger. Men mange af vores valg og meget af vores adfærd i arbejdslivet bunder i dybe og ureflekterede grundantagelser om, hvad organisationer, arbejde, ledelse, ansatte med videre er for størrelser. Metarefleksitivitet – eller evnen til at gøre sig sine grundantagelser bevidst – er et nødvendigt redskab, som ledere med stor fordel kan anvende på tværs af alle ledelsesopgaver fra disruption/innovation over personaleledelse til organisationsudvikling.

 

Få eksempler på, hvordan metarefleksivitet kan forbedre personaleledelse, afsløre destruktive sammenhænge mellem f.eks. styrings- og incitamentsstrukturer og medarbejdermotivation og enten fremme eller hæmme evnen til at bedrive disruption/innovation.

Ring og hør mere om keynotes på telefon + 45 30286448