Etnovator ApS udbyder kurser og uddannelser målrettet ledere, direktører og bestyrelsesformænd med EQ som akse, der udfordrer dit lederskab og gør dig til en markant bedre performende leder.

Vi afholder kurser for et meget begrænset antal deltagere ad gangen i luksuriøse omgivelser.

Vores kurser skal være dit åndehul, hvor du for en stund kan slippe kontrollen i et intenst, fortroligt og trygt læringsmiljø og hvor du i samspil med underviser og kursister rykker dit lederskab markant. 

Har du deltaget i et af vores kurser, er du desuden del af et ledelsesnetværk af ligesindede ledere, direktører og bestyrelsesformænd på tværs af brancher og geografi.  

 

 

AKTUELLE KURSER 2019

 

96,7 % af vores kursister er enige eller meget enige i, at de vil anbefale Etnovators uddannelser og kurser til andre

98,7 % af vores kursister er enige eller meget enige i, at underviseren er meget vidende om emnet

EQ & High Performance Management

Fremtidens top-performende ledere skiller sig ud ved deres veludviklede emotionelle intelligens. Forskning viser, at forskellen mellem gennemsnitlige ledere og top-performere er, at helt op til 90 % af forskellen i deres profiler kan tilskrives EQ. Jo højere ledelseslag du befinder dig på, jo vigtigere bliver din EQ og de relationelle kompetencer som følger med for din succes som leder.

Kurset EQ og High Performance Management er for dig som topleder og/eller bestyrelsesformand, der vil rykke dine ledelseskompetencer til et nyt niveau. Du udvikler din selvindsigt, selvbeherskelse, vedholdenhed, motivation, indlevelses- og situationsfornemmelse og du lærer, hvordan du skaber psykologisk sikkerhed, motivation og følgeskab hos andre.

Kurset er for dig, som tør at lade dig udfordre på dine forestillinger og vaner i ledelse.

EQ & High Performance Management foregår i luksuriøse omgivelser på Broholm Slot på Sydfyn i et intenst og fortroligt læringsmiljø med andre ledere på dit niveau.

TID & STED: 28.-29. august & 24.-25. september 2019   Broholm Slot – Sydfyn

TILMELDINGSFRIST: 20 juni 2019

Læs mere og tilmeld dig her

EQ & Konfliktstyring

Danske ledere scorer lavest på evnen til at håndtere konflikter ifølge en undersøgelse foretaget af to professorer fra Copenhagen Business School i 2015 blandt 550 VL medlemmer. Enten hårdhed eller undvigelse præger danske lederes tilgang til konflikter. 

EQ & Konfliktstyring er for dig som topleder eller bestyrelsesformand, der har brug for at flytte sig radikalt på evnen til at styre og håndtere konflikter – dine egne som dine medarbejderes. Du lærer, hvordan du effektivt og med ro styrer og løser konflikter, du ellers finder tidskrævende og opslidende. 

Med udviklingen af din EQ i fokus får du en markant dybere forståelse af dine egne og dine medarbejderes følelser, behov og adfærd i konflikt. Du lærer at skabe dig det fulde overblik i en konflikt og se nye løsningsmuligheder, ligesom du får en række forskningsbaserede og vel afprøvede metoder og redskaber med hjem, som du kan bruge til at styre og løse konflikter og transformere konflikter til godt samarbejde. Der arbejdes med dine egne udfordringer på kurset og du skal løse en stillet opgave mellem første og andet internat.

EQ & Konfliktstyring er for dig, der har løst konflikter i mange år, men som stadig har behov for at frigive mentale ressourcer fra konfliktstyring til andre krævende ledelsesopgaver. Du indgår i et intenst, udbytterigt og fortroligt læringsmiljø i luksuriøse rammer sammen med max. 12 andre topledere og/eller bestyrelsesformænd.

TID & STED: 4.-5. september & 2.-3. oktober 2019   Broholm Slot – Sydfyn

TILMELDINGSFRIST: 20. juni 2019

Læs mere og tilmeld dig her