Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/5/d/etnovator.com/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/5/d/etnovator.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/5/d/etnovator.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/5/d/etnovator.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/5/d/etnovator.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/5/d/etnovator.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/5/d/etnovator.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/5/d/etnovator.com/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Keynotes | Etnovator- gode relationer er guld værd Warning: A non-numeric value encountered in /customers/c/5/d/etnovator.com/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Klogt, sjovt og tankevækkende. Og indimellem provokerende.

Etnovator ApS leverer keynotes til private og offentlige organisationer
på dansk og engelsk

Hør nærmere og få referencer på + 45 3028644

”Meget stor tak for et yderst inspirerende og engageret oplæg i dag om metarefleksiv ledelse! Som du kunne høre og mærke, var det et emne og nogle overvejelser, som satte gang i tankerne. Og indimellem provokerede – på den gode måde”

Karin Garre

VL 42

STYR DIG! PERSONLIG KRISEHÅNDTERING FOR TOPLEDERE

Med opgaven som topleder følger ud over spændende opgaver også et stort pres på dig personligt.

Du skal træffe kloge strategiske beslutninger med langstrakte virkninger på et ikke altid gennemskueligt grundlag, ofte følger ensomhed med din rolle ligesom det også er en del af præmisserne ved jobbet som topleder, at du kan blive sat af jobbet, hvis resultaterne udebliver.

Der er stor synlighed på dig som topleder. Det er derfor afgørende, hvordan du tackler modgang under kriser som stor kritik, fyring, konflikter, mediestorm mv. overfor medarbejdere, bestyrelse, medier og øvrige offentlighed ikke blot for dit nuværende job, men også for det næste. Selv erfarne topledere kan reagere uhensigtsmæssigt under pres.

I denne keynote får du inspiration til, hvordan du bedst håndterer personlige kriser i relation til din toplederrolle og tegner den bedste profil af dig og dine evner.

Du får:

Indsigt i, hvordan krop og hjerne reagerer under kriser
Forståelse af de typiske følelser og behov under kriser
Strategier og redskaber til at bevare overblikket, berolige dig selv og træffe klogere beslutninger
Forståelse af, hvordan du lærer at styre dine umiddelbare automatreaktioner
Forståelse af forholdet mellem dine reaktioner og de budskaber som de sender

60 minutter

GODE RELATIONER ER GULD VÆRD

Mens vi bruger uanede mængder af tid og kræfter på at realisere os selv gennem arbejde, sport, slankekure og efteruddannelse i jagten på et godt liv, har videnskaben en anden og helt stjerneklar anvisning til, hvordan vi får glade liv og lever længere; nemlig gennem gode relationer.

Gode relationer er ifølge forskningen paradis på jord. Og på arbejdspladsen.

I denne keynote får I overraskende og tankevækkende forskningsresultater fra ind- og udland om hvad der giver og ikke giver et godt liv. Om hvad der kendetegner en god relationer og hvordan I selv kan skabe bedre relationer.

Keynoten giver et boost af positive følelser som samhørighed, afslappethed, latter og tilfredshed – det er nemlig beviseligt de følelser, som gode relationer fører med sig. Og som vi kan udløse bevidst i os selv og hinanden.

Book denne keynote, når I trænger til et boost og inspiration til, hvordan I selv fremmer de gode samarbejdsrelationer på arbejdspladsen. For ansatte og ledere.

60-90 minutter

FREMRAGENDE NYT FRA KONFLIKTFRONTEN

Forskning fra ind- og udland viser, at vedvarende konflikter forkorter levetiden. Konflikter forringer også arbejds- og livsglæde.

Danske topledere fra 550 private og offentlige virksomheder vurderer, at ledere i deres egne organisationer scorer lavest på evnen og viljen til at håndtere konflikter.

Men der er fremragende nyt fra konfliktfronten!

I denne tankevækkende og humoristiske keynote baseret på forskning og praktiske erfaring med konflikt trækkes alle de positive historier om konflikter frem:

Konflikter er ikke farlige – det farligste er IKKE at tage hånd om dem
Vejen til større selvindsigt og empati
Vejen til større arbejdsglæde, motivation og trivsel
Vejen til gode relationer på arbejdspladsen

Den allerbedste nyhed fra konfliktfronten er, at selv svære konflikter kan være overraskede nemme at transformere til fred og gode relationer. I får her den nye revolutionerende og overraskende nemme metode til konflikthåndtering, som I kan tage i brug med det samme.

Keynoten er for alle ansatte på alle niveauer i private og offentlige organisationer

60-90 minutter

FORLØS INNOVATIONSKRAFTEN I VREDE BORGERE

Offentlige institutioners økonomi er konstant i fare for at blive udhulet af brændende platforme; dvs fremtidige negative udviklinger i for eksempel antallet af ældre med demens, patienter med behandlingskrævende kroniske sygdomme eller klimaforandringer. Men der er én brændende platform, som de offentlige institutioner helt har overset; nemlig de vrede borgere.

De vrede borgere klager som aldrig før over den offentlige service. På tværs af alle offentlige sektorer bruger ansatte stigende mere tid på at servicere vrede borgere. Men selvom fænomenet er til at tage og føle på for alle offentlige institutioner, fejes den vrede borger stadig oftest af som en borger, der nok er tidskrævende, men som ikke kan tages helt alvorligt.

I denne keynote, som delvist er beskrevet i en artikel i Danske Kommuner, sættes fokus på vrede borgere som en brændende platform, som offentlige institutioner i fremtiden må tage alvorligt og som kan være vigtige vejvisere til innovation af serviceleverancer, nye forhold mellem borgeren og det offentlige og som vil anvise vejen til udviklingen af nye fagkompetencer i fremtiden. Måske er vrede borgere en skjult ressource til innovation, ikke en belastning?

Få en forsmag på elementer i keynoten her

Foredraget er relevant for ansatte og ledere på tværs af alle offentlige institutioner.

60-90 minutter