Mægling kan være en løsning, når professionelle relationer uanset niveau i organisationen er mistillidsfyldte og skadelige for de implicerede som for organisationen.

Mægling er et fortroligt samtaleforløb, der kan sættes i gang, når to parter ikke længere selv er i stand til at tale sig frem til en løsning, der er tilfredsstillende for begge parter og for virksomheden. Mægling kan bruges i alle virksomhedens relationer, hvor en manglende løsning og en ødelagt relation kan have store omkostninger for virksomheden og for den/de implicerede parter.

Mægling tager hånd om såvel det konkrete indhold af konflikten som den beskadigede relation. Dette giver større mulighed for en langtidsholdbar løsning og at konflikten ikke breder sig eller trapper yderligere op.

Mægling giver de uenige parterne mulighed for at få vendt og løsnet op for alle anstødssten, der er opstået undervejs i konfliktens opbygning og herefter i fællesskab at opstille og beslutte sig for forskellige konkrete løsninger af konflikten.

Mægleren sikrer en konstruktiv og respektfuld dialog, hvor parterne selv med mæglerens hjælp har mulighed for at finde fælles, holdbare løsninger.

Mægling foregår typisk over 1-3 sessions af halvanden times varighed. Dertil kommer forberedelse og transport.

Hør nærmere og få referencer på + 45 3028644